h1r6ubbv6m1hs0t__14-08-05-12-35-49-10417007_781954885168062_198309131_n

Дорогие наши друзья!  24 ноября в Драм театре имени Ивана Франка состоится благотворительный спектакль “Сеньор з вищого  світу”

Все средства, вырученные   от продажи билетов пойдут на лечение маленьких пациентов Киевского городского онкоцентра.

Такие благотворительные спектакли стали уже традицией. Мы приглашаем всех желающих приятно провести время, получить заряд позитивных эмоций и одновременно помочь онкобольным детям.

Начало спектакля в 19 ч.

“Ця вистава – вже друге звернення театру до матеріалу. У 1981 році, впостановці В.Оглобліна  та виконанні акторів В.Івченка і С.Олексенка – це була одна з найяскравіших і найкасовіших вистав репертуару. Черга за квитками – стояла від метро «Хрещатик», а сама вистава пройшла більше 700 разів.

Тоді ж Анатолій Хостікоєв зіграв роль Антоніо,і В.Оглоблін  казав: «Антоніо — Хостікоєв, це друга його велика роль у театрі Франка.Він був дуже хороший, темперамент збігався з італійським».

У 2003 році – цю ж п’єсу було поставлено як антрепризу театральної компанії “Бенюк і Хостікоєв”, де А.Хостікоєв був і режисером, і виконавцем.

Сьогодні італійська комедія знову повертається на сцену нашого театру. До речі, гратиметься вистава в декораціях Ярослава Нірода, створеними за ескізами 1981 року.

В легкій і невибагливій комедії положень звучить тема родинних відносин, збереження дому та порятунку сім’ї як головної опори в житті кожної людини.

Главі великої італійської родини Леоніда Папагатто, можна вибачити все: і дрібні крадіжки продуктів на званих обідах і вечерях, і створення міфічного благодійного фонду підтримки бідних родин, тому що весь цей калейдоскоп подій затіяний ним заради однієї мети – благополуччя своїх близьких. Щаслива розв’язка – заслужена нагорода артистичному і чарівному”.