Сьогодні ми хочемо виразити нашу щиру вдячність – учням, батькам, вчителям та дирекції “Британської міжнародної школи”. Ви, як завжди, вчасно прийшли на допомогу онкохворим діткам! 

 

Завдяки школі було оплачено рахунки за ліки та закуплено необхідні медичні засоби для підопічних онкохворих діток благодійного фонду “Педіатри проти раку”. Це дуже важлива допомога для нас, адже вона була надана дітям, в яких вже не було коштів на лікування, а терміново потрібні були хіміопрепарати та рятівний препарат “Рекормон” (використовується для лікування анемії, щоб врятувати дітей після складних хіміотерапій та продовжити лікування). Також були оплачені медичні засоби, які потрібні абсолютно усім підопічним – антибіотики, протигрибкові та розхідні матеріали.

Особливо важливою була допомога для Чаплюк Михайлика, який бореться з онкологічним захворюванням і який є опорою для своєї сестрички з важкими захворюваннями (Мультифокальна епілепсія зі статусним перебігом, ДЦП, ЗПМР (затримка психологічного та мовного розвитку), гепатит В у стадії ремісії).

У наш час надзвичайно важливо навчати дітей благодійності та надихати їх робити добрі справи – адже вони наше майбутнє!

Ми завжди раді зустрічі з учнями “Британської міжнародної школи”. Вони легко знаходять спільну мову з онкохворими дітками та піднімають їм настрій, що допомагає налаштуватись на боротьбу з хворобою.

Щиро дякуємо за таку важливу допомогу, за радість та надію у серцях хворих діток.

Бажаємо “Британській міжнародній школі” подальшого процвітання, нових досягнень, успіхів у навчанні нового покоління! Учням та їх батькам бажаємо – благополуччя, щастя та найголовніше – нехай усі у Ваших родинах будуть здоровими!

Минулі візити учнів та вчителів “Британської міжнародної школи”

З вдячністю і надією, команда Благодійного фонду «Педіатри проти раку»

Будьте з нами в мережі Facebook

20.05.2019