Дякуємо всім Людям, Спонсорам, Благодійникам, які відгукнулись та допомогли Саші в той страшний та скрутний для нього час, коли у його мами вкрали гаманець!

Не дивлячись на те зло, яке створили «нелюди», Саша пройшов останній блок хіміотерапії та лікування препаратами, які були йому так необхідні, після його проходження. Закупка препаратів, складала суму в  9 936.85 грн.Завдяки Вам, нашим Благодійникам, було зібрано 4 701 грн.Безмежно вдячні Вам, що не залишились байдужими і своєчасно допомогли Саші.

«нелюдів», які привнесли горе в цю сім’ю, мама і ми пробачаємо. Попереду у них суд Вищих сил. На цьому останньому Суді вже розберуться і вкажуть дорогу всім …, по їх намірам та діям за довге земне Життя.

На превеликий жаль, у Сані зірвано строки обстеження. Він захворів на ГРВІ ( грип). Дитина дуже тяжко переносить хворобу. Після прийому хіміопрепаратів його імунна система, знаходиться на нульовому рівні. Він бореться, тому що хоче видужати і  назавжди позбутись  цієї хвороби, боротьба з якою триває протягом шести років!!!

Нас дуже порадувало останнє обстеження Саші на КТ. До цього обстеження за попереднім, у нього було виявлено метастаз в правій та лівій долях легенів. Після проходження останнього блоку хіміотерапії по висновкам лікарів, після обстеження, ліва доля стала чистісінька, а в правій долі ще присутня ця «гидота». Також дитині було проведено операцію по «підкрутці» ендопротезу. Все йшло за планом. Останнє обстеження було призначено на 03.11.2017 року, але через хворобу, Саша не зміг його пройти. Наступна дата обстеження призначена на 14.11.2017. Ми сподіваємось, що хлопчик видужає та зможе його пройти.

Друзі! Від цього обстеження залежить подальше лікування Дитини! Ви розумієте важливість його результату! Що очікує Сашу надалі? Лікування або оперативне втручання?  Шість років боротьби з хворобою !!! Невже вони зійдуть нанівець?

Ми благаємо про допомогу для Саші! Вартість обстеження легень на КТ 1000 грн. 

(Оновлено 07.11.17 до КТ легень додалось ще обстеження пахової, підвздошної області та верхньої третини стегна, тому сумма обстеження збільшилась, і становить 2200 грн)

Ми допомогли дитині пройти заплановане лікування, але заборгували аптеці суму в 5 325 грн. за препарати, які були так необхідні йому для проходження останнього блоку хіміотерапії та за препарати на лікування після його проходження, коли «нелюди»  вкрали у мами гаманець.

Загальна сума до збору становить – 7525 грн.

Санька впевнений, що він народився, щоб Жити! Кожна народжена Дитина має право на довготривале,щасливе та здорове Життя! Ми  всіма силами допомагаємо йому, але без Вашої допомоги, нам не подолати те горе та ті страждання, які цей хлопчик пройшов за шість років боротьби з хворобою! Будь ласка, відгукніться! Внесіть частку свого серця для того, щоб ця Дитина одужала!

Дякуємо, що Ви з нами! Дякуємо Вам, за добро, співчуття, співпереживання до чужого горя!

За Любов, яку Ви, дорогі наші Друзі, Спонсори, маєте в своєму серці, розповсюджуючи її, своїми благими намірами та діями  і даруєте надію на щасливе майбутнє  нашим Діточкам, які щиро вірять, що Ви зможете їм допомогти подолати хворобу та перемогти у цій страшній битві!!!

 

Реквізити для перерахування коштів:

 Рахунок в АТ «Приватбанк»

р/р 26006053119863

код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ «Педіатри проти раку»
Банк отримувача:  АТ «Приватбанк»
МФО 321842

Призначення платежу: благодійне пожертвування  на (лікування Квашука)

Увага! Для перерахунку коштів через термінали Приватбанку і систему Приват24 використовуйте номер картки, пов’язану з рахунком Фонду – 5169 3305 0885 0036 (лікування Квашука)

 Рахунок в АТ «Укрсиббанк»:

р/р 26008284600700
код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ “Педіатри проти раку”
Банк отримувача: ПАТ УкрСиббанк м.Київ
МФО 351005

Призначення платежу: благодійне пожертвування на (лікування Квашука)

 Реквізити на валюту

 

 

Телефон для довідок: 063 641 23 45

Посилання на новини про Сашу Квашука

Будьте з нами в мережі Facebook

06.11.2017