Дорогі наші друзі, ви не уявляєте, як приємно було сьогодні писати в коментарях до нашого проекту, розміщенного на благодійній платформі УББ наступні слова:

«Звертаємось до всіх небайдужих людей, які змогли зрозуміти важливість поглибленого обстеження донорів, кров яких, переливається онкохворим діточкам. Безмежно дякуємо всім вам!!! Нехай ваші благі діла  і співпереживання до чужого горя повернуться вам добрим бумерангом щастя, любові,  статків і всіх земних благ! Перераховуючи кошти на цей надважливий проект, ви даруєте шанс на повноцінне життя в майбутньому для онкохворих дітей. Ви даруєте віру, що рак в дитячому віці – не вирок! Кожна дитина народжується, щоб жити!

P.S. Кошти, які зібрані, підуть на закупку реагентів для поглибленого обстеження донорів. Придбаних реагентів вистачить на 4 місяці. А далі – знову новий збір.»

Безмежно дякуємо всім:

– благодійній платформі «Українська благодійна біржа», яка займається благородною справою – надає серйозну підтримку  для важливих соціальних проектів, таких як наш і  можливість благодійникам визначитись  з відповідальним соціальним вкладенням;

 

– добрим людям з добрими серцями, тим, хто спромігся зрозуміти і допомогти онкохворим дітям життєво необхідною матеріальною підтримкою, яку держава, на жаль, не в змозі забезпечити;

– всім тим, хто підтримував нас інформаційно, розповсюджуючи матеріали щодо цього важливого проекту.

Щира подяка від онкохворих дітей і їх батьків!

З вірою, надією і вдячністю, команда БФ «Педіатри протии раку»

 

Реквізити для перерахування коштів:

 Рахунок в АТ «Приватбанк»

р/р 26006053119863

код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ «Педіатри проти раку»
Банк отримувача:  АТ «Приватбанк»
МФО 321842

Призначення платежу: благодійне пожертвування  на (вказуйте прізвище дитини, або назву проекту)

Увага! Для перерахунку коштів через термінали Приватбанку і систему Приват24 використовуйте номер картки, пов’язану з рахунком Фонду – 5169 3305 0885 0036 (вказуйте прізвище дитини, або назву проекту)

 Рахунок в АТ «Укрсиббанк»:

р/р 26008284600700
код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ “Педіатри проти раку”
Банк отримувача: ПАТ УкрСиббанк м.Київ
МФО 351005

Призначення платежу: благодійне пожертвування на (вказуйте прізвище дитини, або назву проекту)

Реквізити на валюту

 

Телефон для довідок: 063 64 12345

Посилання на новини про проект “Стоп гепатит”

Будьте з нами в мережі Facebook

25.10.2017 р.