Днями з дитячого відділення виписалися три випускники, з якими всі ми пройшли вогонь, воду і мідні труби.

Ельчин Набізаде  – азербайджанський хлопчина,який мужньо вів боротьбу з тяжким онкологічним захворюванням – остеогенна саркома, рецидив. Українські лікарі прийняли Ельчина на лікування після того, як від нього відмовилися Іранські і Грузинські лікарі. Українці, як ніхто інший зрозуміли проблеми азербайджанських біженців (сім’я Ельчина родом з Нагорного Карабаху,  в свій час вже натерпілися страху і відчаю) і всім миром змогли підтримати і допомогти подолати всі труднощі, пов’язані зі збором коштів на лікування Ельчину. 14.09.2017 року літак рано-вранці переніс Ельчина і його батьків на Батьківщину, в сонячний Азербайджан, де він вже там, закінчить курс променевої терапії і реабілітації. Бажаємо мужньому хлопчині всього найкращого, найголовніше – міцного здоров׳я, радості, миру і тепла.
Допоможіть закрити борг – 7987.25 грн

Ілля Трофімчук  – хлопчик із Південної Пальміри (Одеси), який лікувався з приводу саркоми Юінга хребта Th12-L3. Віра і наполегливість  батьків, мужність хлопчика, знання і досвід українського лікаря створили диво. Хлопчика проліковано. Він отримав шанс на найцінніше в цьому світі – життя. Ілля готовий до високодозної хіміотерапії, пересадки кісткового мозку. Бажаємо Іллі гідно пройти останній крок до одужання і стати абсолютним переможцем!

Антон Радіонов   – харківський хлопчина, якого можна було б врятувати набагато раніше, якби б недбалість місцевих лікарів не затягнула історію страшної хвороби саркоми Юінга 2 ребра зліва ст 4 кл. гр. 2 на цілий рік(!!!!). Але, сталося те, що сталося. Попри все, завдяки вірі і надії матері Антона, знанням і золотим рукам  Київського лікаря, допомозі всіх небайдужих людей, хлопчика прооперовано, проліковано. Він готовий до високодозної хіміотерапії, пересадки кісткового мозку. Бажаємо Антону і його мамі віри в справжніх людей, щастя, радості, тепла і Божих благословінь, які так потрібні на кінцевому етапі складного шляху до остаточної перемоги!

Дорогі наші благодійники, помічники! Безмежно дякуємо всім вам, хто був причетний до цих трьох  історій. Завдяки вам, вашій доброті і  співпереживанню, ці 3 хлопчики і їх сім׳ї витримали страшний бій зі страшною хворобою, людською недбалістю, байдужістю. Нехай Ваші кошти, які ви жертвували на лікування, повернуться вам добрим бумерангом щастя і стократної Божої милості.

Реквізити для перерахування коштів:

 Рахунок в АТ «Приватбанк»

р/р 26006053119863

код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ «Педіатри проти раку»
Банк отримувача:  АТ «Приватбанк»
МФО 321842

Призначення платежу: благодійне пожертвування для Ельчина Набізаде

Увага! Для перерахунку коштів через термінали Приватбанку і систему Приват24 використовуйте номер картки, пов’язану з рахунком Фонду – 5169 3305 0885 0036 (для Ельчина Набізаде)

 Рахунок в АТ «Укрсиббанк»:

р/р 26008284600700
код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ “Педіатри проти раку”
Банк отримувача: ПАТ УкрСиббанк м.Київ
МФО 351005

Призначення платежу: благодійне пожертвування для Ельчина Набізаде

З вірою і надією, команда БФ «Педіатри проти раку»

Телефон для довідок: 063 64 12345

14.09.2017 року.