Друзі!

Дякуємо всім, хто був з нами в це спекотне літо! Сьогодні  в останній літній день хочемо подякувати всім, хто був поряд з нами, допомагав нам словом, ділом, матеріально. Це літо для нас стало своєрідним рубіконом на витривалість, випробування на стійкість, правдивість, порядність, віру і надію. Ми змогли втриматися, діти лікуються, Фонд працює з новою командою, з новими планами на майбутнє.

Життя продовжується. Нас продовжують підтримувати добрі люди, які вірять в наші чисті прагнення зробити Світ кращим. Ми лікуємо дітей, допомагаємо їхнім сім’ям подолати матеріальні труднощі, розповсюджуємо щасливі звістки про вилікуваних онкохворих дітей, підтверджуючи тим самим: «Рак в дитячому віці – не вирок. Жодна дитина не народжується, щоб померти!» .

От, і сьогодні в нас ще одна радісна звістка: наш проект «Стоп гепатит» підтримала Українська біржа благодійності.  Під назвою «Чиста кров рятує дитячі життя!»  30.08.2017 року на благодійній платформі УББ стартував збір коштів на закупівлю реагентів для поглибленого дослідження донорської крові для онкохворих дітей. Це ще одне підтвердження, що нам довіряють, ми працюємо на високому професійному рівні у сфері благодійництва.

Небайдужі добрі люди, приєднуйтесь до нас!

З вірою, надією, команда БФ «Педіатри проти раку»

31.08.2017 р.