Олексійко знову у Дитячому відділенні. Ця новина стала шоком для нас, лікарів, дітей та їх матусь… Черговий рецидив! Пройшло тільки півтора місяця після закінчення лікування!

Після обстеження МРТ виявлено пухлину ( 8см) в малому тазу, яка уражає сечовий міхур. Пухлина здавлює його вихід, через це сеча не може відходити. Дитина, яка вражала нас своїми витівками непосидючості, грайливості, зараз виглядає, як «повітряна кулька».

Після проведеної операції по видаленню пухлини, (розміри якої складали-2см), була зроблена гістологія. По її висновкам був позитивний результат. Батьки передали матеріал до німецької клініки на обстеження, лікарі якої, підтвердили висновок наших лікарів-гістологів.

Все повинно було бути добре. Що спровокувало таку ситуацію, яка склалась у Олексія, чи то спека, яка вимучила здорових людей до виснаження, чи склад фізіологічних можливостей організму?  Ніхто не може завчасно це передбачити, окрім Вищих Сил.

Закликаємо! Шановна Громада, давайте помолимось усі разом за спасіння життя цього Хлопчика, який стільки всього переніс заради Життя.

Білок у сечі Олексика перевищив усі показники – 40 г/л. При таких показниках доросла людина може не вижити. Олексій тримається із останніх сил. Він бореться  за своє Життя.

Наш лікар, терміново, під контролем УЗД, встановив стенти у лоханки нирок – праву та ліву. Дякувати Господу, Дитині стало трішечки легше. Стенти працюють, сеча, поступово почала відходити.

Для підняття рівня білка, необхідно штучне втручання препаратом Альбумін (20%), якого зараз немає в наявності нашого Фонду.

Цей препарат, на теперішній час, є спасінням для , всіма обожнюваного, Дитинча.

Благаємо про допомогу! Врятуйте Життя цій Дитині! Допоможіть нам зібрати кошти на Альбумін, вартість якого складає 1229 грн. за 100 мл, а потрібно мінімум 10 флаконів. Загальна вартість 12 290 грн.

Своєчасна допомога є запорукою спасіння життя цієї дитини!

Дякуємо!

Реквізити для перерахування коштів:

 Рахунок в АТ «Приватбанк»

р/р 26006053119863

код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ «Педіатри проти раку»
Банк отримувача:  АТ «Приватбанк»
МФО 321842

Призначення платежу: благодійне пожертвування на лікування Омеляшко Олексія

Увага! Для перерахунку коштів через термінали Приватбанку і систему Приват24 використовуйте номер картки, пов’язаний з рахунком Фонду (картка відкрита на ім’я президента фонду – Кобись В.Л.) – 5169 3305 0885 0036 (на лікування Омеляшко Олексія)

 Рахунок в АТ «Укрсиббанк»:

р/р 26008284600700
код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ “Педіатри проти раку”
Банк отримувача: ПАТ УкрСиббанк м.Київ
МФО 351005

Призначення платежу: благодійне пожертвування на лікування Омеляшко Олексія

З вдячністю і надією, команда Благодійного фонду «Педіатри проти раку»

Телефон для довідок: 063 64 12345

09.08.17.