Мороз Аня

Дата народження: 13.04.2000 року

Місце народження: Вінницька область, Немирівський р-н, смт Сітківці

Діагноз: Примітивна нейроектодермальна пухлина десятого ребра справа, ст. 2Б, кл.гр. 2.

17 річна дівчинка, за своїми кришталевими плечами, має досвід життя дорослої людини.

Родина, яка мала статус повноцінної сім’ї, розпалась.

Мама працює в пекарні, встає о четвертій ранку, щоб о пів на шосту бути на робочому місці. Отримуючи «копійки», маючи велике фізичне навантаження, постійне недосипання, роблячи з процесом випічки в духових шафах, повірте, можна очманіти. Все господарство залишилось на Ані: готування, прибирання, прання, прасування. Не дивлячись на те, що дівчинці було лише 11 років!

Аня, виростила свого молодшого братика, підготувала його до школи. Старший брат Анни взяв на себе всю відповідальність за сім’ю. Працює днями і ночами. В цьому році він вступив до ВУЗу, для отримання  другої вищої освіти. Аня, маючи велику жагу до навчання, вступила до Київського транспортного ліцею. Після закінчення лекцій бігла на роботу в «Пузату Хату». Для неї в житті головним є навчання та робота, завдяки якій вона має можливість допомогти своїй сім’ї.

Горе прийшло не гадано, не бажано…

В січні 2017 року Ані стало зле. Встати з ліжка вона не змогла .Повернутись з лівого боку на правий не в силі. Проймаючий біль по всьому тілу. Мама визвала лікаря-терапевта, за місцем проживання,  який дав направлення до хірурга. Хірург до невролога. Лікували правосторонню невралгію.Так продовжувалось це лікування до 15.06.2017 року. Анюточці  знову стало зле. Знову звернулись до поліклініки. Дали направлення на проходження флюорографії. По висновкам, зробили повторне обстеження. Після цього обстеження дали направлення в Дитячу лікарню. Там Анюточка  втретє пройшла рентген- обстеження. Після чого була направлена до Пульманологічного Центру. Здали аналізи. Результат, виявився не показником захворювання, якими хворіють їх пацієнти. Дали направлення в «Медіком». Там зробили КТ і по його висновкам, направили до «Інституту Раку», де і був встановлений заключний діагноз – Саркома Юїнга. Лікар-онколог, мабуть не маючи досвіду спілкування з дітьми, розказала, в присутності Дівчинки про її діагноз. Дитина отримала шок, побігла з кабінету. Мама ледь встигла зупинити її на вулиці. Дитина плакала, кричала та не могла повірити в те, що відбувається з нею. Мама, дивлячись на таке відношення до дитини, звернулась про допомогу до лікарів нашого центру. Зараз дитина отримує перший курс хіміотерапії за протоколом саркоми Юїнга.

Перший блок хімії з препаратами: Вінкрістін, Етопозит та Ендоксан надала лікарня. А доксорубіцин, катетер Broviac та інші препарати медичного призначення мати купила за власні кошти.

Ми просимо підтримати цю дівчинку матеріально, адже ви розумієте, яке довготривале, важке та дорого вартісне лікування чекає на цю дитину.

Реквізити для перерахування коштів:

 Рахунок в АТ «Приватбанк»

р/р 26006053119863

код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ «Педіатри проти раку»
Банк отримувача:  АТ «Приватбанк»
МФО 321842

Призначення платежу: благодійне пожертвування на лікування Мороз Анни

Увага! Для перерахунку коштів через термінали Приватбанку і систему Приват24 використовуйте номер картки, пов’язаний з рахунком Фонду (картка відкрита на ім’я президента фонду – Кобись В.Л.) – 5169 3305 0885 0036 (на лікування Мороз Анни)

 Рахунок в АТ «Укрсиббанк»:

р/р 26008284600700
код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ “Педіатри проти раку”
Банк отримувача: ПАТ УкрСиббанк м.Київ
МФО 351005

Призначення платежу: благодійне пожертвування на лікування Мороз Анни

З вдячністю і надією, команда Благодійного фонду «Педіатри проти раку»

Телефон для довідок: 063 64 12345

28.07.17