Череповський Кімаль 

Дата народження: 30.12.2017

Діагноз: Нефробластома правої нирки



 

 

Цей маленький хлопчик – великий молодчинка! Пройшов 4 доопераційних хімії, операцію та на днях – першу післяопераційну хімію. І попри все – хлопчик посміхається, неначе знає, що його посмішка дуже потрібна мамі. Тільки так вона заспокоюється і розуміє – все буде добре – в неї сильний синочок.

Ми вже розповідали історію мами малюка. Завагітнівши – їй довелось втекти із зони АТО. Без нічого вона добралась до єдиного прихистку – до сестри в якої троє діток. Всі рідні залишились в зоні АТО і зв’язку з ними немає – в них свої проблеми.

Мама дуже молода, але заради сина швидко подорослішала і робила все для нього. Та коли прийшла біда – слово рак дуже налякав дівчинку – “Що буде з сином?”. Лікуючий лікар все пояснила та розповіла, підтримала молоду маму. І тепер ми всі разом рятуємо цього, завжди усміхненого, малюка.

Завдяки Вам, ми змогли закупити все необхідне для операції, деякі ліки для доопераційних хімій та все, що потрібно для післяопераційної хіміотерпії. Також був закуплений катетер Бровіак – з яким лікуванння набагато безпечніше та легше.

Кожного разу, коли мама отримувала ліки – постійно дякувала, ніяковіла, а на очах сльози. Вона з сином залишилась сам на сам зі страшною хворобою. Працювати не може, адже в ні якому разі малюка не можна залишати самим. Здається б ніяких шансів – адже де взяти дороговартісні ліки? Але завдяки Вам життя Кімаля може бути врятованим.

Вже з понеділка малюк заступить на променеву терапію. Кожен сеанс буде під анестезією, адже хлопчик ще маленький і не може непорушно лежати. Все це кошти та ліки.

Через 2-3 тижні – наступна хіміотерапія з Карбоплатіною та Етопозідом.

Потрібно:

Карбоплатин 150 мг, 2 шт – 1002 грн

Етопозід 50 мг, 3 шт – 3 261 грн

Розхідні матеріали (Горостен, Системи для Інфузомата, подовжувачі до систем, Калію хлорид, глюкоза, натрію хлорид, Но-шпа, Дексаметазон) – близько 1 000 грн.

(Рахунки для ознайомлення з вартістю лікарських засобів)

Загальна сума – 5 261 грн.

На рахунку малюка – 1 638 грн.

Потрібно ще – 3 623 грн.

Для когось це невелика сума. А мамі Кімаля – її просто ніде взяти. На роботу вийти не може – синочок ще дуже маленький і до того ж вразливий через хворобу. Кошти від держави не отримує, оскільки тільки зараз поновлює усі втрачені в АТО документи.

Щодня мама відчуває страх та тривогу. У її сина великі шанси на одужання, Завдяки тому, що мама вчасно привела сина до лікарні і вчасно було встановлено діагноз та розпочато лікування. Але вона знає – зараз її життя залежить від грошей… А тут вона наразі безсила.

Тому надія і сподівання лише на небайдужих людей, які вірять в майбутнє хлопчика. Він зможе вилікуватись, зможе гарно навчатись, буде вихованим, отримає гарну освіту та роботу, буде справжньою опорою для мами і створить чудову сім’ю. Він зробить все це! Якщо ми всі йому допоможемо.

Дякуємо за Вашу небайдужість та віру!

Реквізити для перерахування коштів:

 Рахунок в АТ «Приватбанк»

р/р 26006053119863

код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ «Педіатри проти раку»
Банк отримувача:  АТ «Приватбанк»
МФО 321842

Призначення платежу: благодійне пожертвування на лікування Череповського Кімаля

Увага! Для перерахунку коштів через термінали Приватбанку і систему Приват24 використовуйте номер картки, пов’язану з рахунком Фонду (Це карта фонду, але за банківськими правилами вона повинна бути відкрита на ім’я відповідальної за діяльність Фонду людини, у нашому випадку це – президент фонду — Кобись В.Л.)– 5169 3305 0885 0036 

(благодійне пожертвування на лікування Череповського Кімаля )

 Рахунок в АТ «Укрсиббанк»:

р/р 26008284600700
код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ “Педіатри проти раку”
Банк отримувача: ПАТ УкрСиббанк м.Київ
МФО 351005

Призначення платежу: благодійне пожертвування на лікування Череповського Кімаля

Реквізити на валюту

 

Із вдячністю та повагою, помічник президента БФ “Педіатри проти раку” – Кукса Юлія

Телефон для довідок: +380 73 175 38 39

Телефон для довідок: +380 63 64 12345  

Будьте з нами в мережі Facebook

26.03.2019