Чаплюк Михайло Денисович

Дата народження: 11.02.07

Місце проживання: Ірпінь

Діагноз: Альвеолярна рабдоміосаркома м’яких тканин



Михайлик вже мав би пройти важливий етап – операційне втручання. Але необхідне перед операцією УЗД насторожило лікаря. Хоча пухлина зменшилась на 70 % та вона ще “жива” та є небезпечною. Для того, щоб краще зрозуміти ситуацію – потрібно ще дослідження, зокрема імуногістохімія. Діагностичний центр оголосив вартість – 5 400 грн. План лікування змінюється через результати КТ та УЗД. І вже у вівторок Михайлик повинен заступити на хімію з Топотеканом та Карбоплатиною.

Для мами хлопчика – цей тиждень був і шоком і величезною тривогою в серці. Та вона не могла і не показала це дітям.

У Михайлинки було День народження цього тижня і був важкий приступ тривалістю 2 години. Вночі мама з татом рятували донечку, боялись, що доведеться везти доньку в реанімацію і знали, що вже зранку потрібно з сином до лікарні.

Хвилювання та тривожність мами не передати – але все це лише в її серці. На обличчі ж посмішка та впевненість у вилікуванні сина. На питання Михайлика: “Чому мені не зробили розмітку для променевої терапії і операцію”, – мама відповіла: ” Ви ж з Михайлинкою в мене унікальні дітки, тому твоє лікування буде змінено”.

Через усі ці складнощі, протягом тижня – сім’я не лише морально та фізично втомилась, а й витратили усі заощадження. Лікування донечки та сина – дуже дороге, а тут наклалось одне на одне.

На вівторок потрібно закупити 2 флакони Топотекану по 4 мг, Карбоплатин 450 мг та 150 мг, та усі необхідні розхідні матеріали (Зофран, Глюкоза, Натрію хлорид, Калію хлорид, Церукал, Дексазон, Тавегіл, Квамател, Системи до інфузомата, подовжувачі для системи, Фільтри до системи, Флюканазол, Цефотоксім, Горостен).

Вираховуємо приблизну вартість – дослідження – 5 400 грн, Карбоплатіна 450мг – 1 384 грн, Карбоплатіна 150мг – 759 грн, Топотекан 2 фл по 4 мг – 6 400грн, розхідні матеріали минулу хімію обійшлись в 3 881 грн. Все разом – 17 824 грн. Як реагуватиме Михайлик на цю хімію – ще невідомо чи потрібні будуть ще дослідження чи обстеження – теж невідомо.

Родина Чаплюк виснажена і не зможе потягнути такі витрати. На щастя завдяки Вам, у хлопчика на рахунку є кошти але “в притик” і якщо щось піде не по плану – ні ми, не батьки не зможемо вчасно зреагувати. Що буде після вихідних – невідомо.

А зараз Михайлик думає лише про свою сестричку та про омріяну свою кімнату. Батьки хлопчика вже давно обіцяли сину окрему кімнату та через брак коштів та дороговартісне лікування донечки – кімната відкладалась. Тому, коли дізнались про страшний діагноз сина, сказали: “Вилікуєшся – переїдеш у свою кімнату”. Міша старанно виконує усі вказівки лікаря, їсть попри те, що вся їжа йому жахлива на смак (наслідки хімії), допомагає мамі із сестричкою . Щоразу, коли у родини є час побути вдома – вони своїми руками роблять кімнату. Так і на ці вихідні вже задумали вимити меблі, які їм віддав знайомий – це допоможе відволіктись від подій тижня та заохотить сина боротись з хворобою.

Кожного разу розмовляючи з мамою Михайлика і Михайлинки – дивуєшся як можна бути такою сильною і так підтримувати та буквально витягувати своїх дітей з лап страшних захворювань. Та всі розмови мама закінчує так: “Це ж мої діти, так – особливі, так – важкі хвороби, але ми боремось”.

Сьогодні при розмові – десь глибоко в очах, було помітно яка сильна тривога у мами, та попри все вона зібрала всі свої сили і готується до подальшого лікування дітей.

Ми дякуємо всім тим, хто допомагає цій, дійсно унікальній та особливій родині. Ваша допомога дуже важлива і вона дійсно рятує Михайлика. Ми просимо і надалі допомагати Михалику. Він потрібен сестричці, а сестричка потрібна йому. Вони найближчі один для одного.

Дякуємо!

Реквізити для перерахування коштів:

 Рахунок в АТ «Приватбанк»

р/р 26006053119863

код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ «Педіатри проти раку»
Банк отримувача:  АТ «Приватбанк»
МФО 321842

Призначення платежу: благодійне пожертвування на лікування Чаплюк Михайлика

Увага! Для перерахунку коштів через термінали Приватбанку і систему Приват24 використовуйте номер картки, пов’язану з рахунком Фонду (Це карта фонду, але за банківськими правилами вона повинна бути відкрита на ім’я президента фонду — Кобись В.Л.)– 5169 3305 0885 0036 

(благодійне пожертвування на лікування Чаплюк Михайлика )

 Рахунок в АТ «Укрсиббанк»:

р/р 26008284600700
код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ “Педіатри проти раку”
Банк отримувача: ПАТ УкрСиббанк м.Київ
МФО 351005

Призначення платежу: благодійне пожертвування на лікування Чаплюк Михайлика

Реквізити на валюту

 

Із вдячністю та повагою, помічник президента БФ “Педіатри проти раку” – Кукса Юлія

Телефон для довідок: +380 73 175 38 39

Телефон для довідок: +380 63 64 12345  

Посилання на новини про Чаплюк Михайлика

Будьте з нами в мережі Facebook

21.03.2019