Донор, кров якого пройшла поглиблене дослідження та малюк якому життєво необхідний тромбоконцентрат (Тато та синочок)

Проект “Стоп гепатит”
Чиста кров рятує життя!

Під час боротьби з онкологічними захворюваннями виникає багато проблем. Та є одна – важка та досить прикра. Це зараження онкохворих дітей хронічним вірусним гепатитом В.

Діти з онкологічними захворюваннями дуже часто потребують донорської крові. І тому в них чи не найбільший ризик зараження.

До 2015 року, велика частина наших підопічних, після перемоги над раком – мали хронічний вірусний гепатит В.

Ми досі допомагаємо цим дітям.

Коли дивишся на цих діток і на їх надламані життя – підступають сльози і злість одночасно. Адже це можна було попередити.

Чому? Чому допускається таке?

Чому донорська кров перевіряється поверхнево?

Ми можемо задати ще багато «чому», але розуміємо, що відповідь всьому – відсутність коштів.

Це вічна проблема і всі ми сподіваємось на її вирішення.

Але якби ми з Вами чекали, то ще б багато дітей мали хронічний вірусний гепатит В.

Безпечний тромбоконцентрат (кров донора була попередньо поглиблено досліджена)

Вже більше 3-х років ми з Вами працюємо над проектом «Стоп гепатит», мета якого – поглиблене дослідження донорської крові для онкохворих дітей на наявність антитіл до корового антигену вірусу гепатиту В (Anti-НВcore IgM+IgG). Завдяки цьому слово-гепатит зникло з дитячого відділення КМКОЦ як і ця хвороба.

Звіти, по використанню реактивів для поглибленого дослідження, шокують. Згідно з останнім: 7 зразків із 106 виявились позитивними.  7 дітей могли бути заражені. 7 дітей про яких Ви щодня читаєте на нашому сайті, яким допомагаєте і молитесь – боролися б ще й з гепатитом. А це додаткові складнощі у лікуванні раку та багато проблем у майбутньому.

Пожиттєве лікування, дорогі ліки, зібрання довідок, щоб хоч частину ліків видала держава. Обстеження, та періодичне перебування в лікарні… І все це по колу. Діти, які перемогли рак і надалі залишаються заручниками, але вже в іншої хвороби.

Дітей з хронічним вірусним гепатитом В часто переводять на індивідуальне навчання. Через незнання та упереджене ставлення, люди обмежують своє спілкування з такими хворими.

Коли діти виростають, стикаються з іншими проблемами, зокрема, коли постає питання народження дитини. Під час вагітності, хворим на хронічний вірусний гепатит В доводиться пройти багато складнощів, щоб народити немовля здоровим і щоб взагалі – народити…

Та найстрашніше у цій підступній хворобі – це наслідки. Хронічний вірусний гепатит В, без лікування може призвести до цирозу та раку печінки і відповідно – до смерті…

Рахунок на реагенти

Врятувати наших діток може лише поглиблене дослідження донорської крові. А це – 33 914 грн – вартість необхідних реагентів, контролів та калібраторів, яких вистачає на 3 – 4 місяці досліджень.

Від минулої публікації з призначенням «На стоп гепатит» надійшло 100 грн… А минулої партії реагентів вистачить лише до кінця березня – початку квітня.

Надавши допомогу на проект «Стоп гепатит», Ви підтримуєте не проект, а діток, яких він рятує.

Юрчика, Андрійка, Кімаля, Віку, Михайлика, Олексійчика, Льошу, Тимурчика, Павлика, Алінку, Віталика та інших дітей дитячого відділення КМКОЦ про яких ми не пишемо, але над якими теж нависла загроза – можливість зараження гепатитом B через поверхнево досліджену донорську кров.

Будь ласка допоможіть цим діткам – врятуйте від підступної хвороби, яка якщо прийде – то на все життя.

Реквізити для перерахування коштів:

 Рахунок в АТ «Приватбанк»

р/р 26006053119863

код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ «Педіатри проти раку»
Банк отримувача:  АТ «Приватбанк»
МФО 321842

Призначення платежу: благодійне пожертвування на проект стоп гепатит

Увага! Для перерахунку коштів через термінали Приватбанку і систему Приват24 використовуйте номер картки, пов’язану з рахунком Фонду  (Це карта фонду, але за банківськими правилами вона повинна бути відкрита на ім’я відповідальної за діяльність Фонду людини, у нашому випадку це – президент фонду — Кобись В.Л.)– 5169 3305 0885 0036 

(благодійне пожертвування на проект стоп гепатит)

 Рахунок в АТ «Укрсиббанк»:

р/р 26008284600700
код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ “Педіатри проти раку”
Банк отримувача: ПАТ УкрСиббанк м.Київ
МФО 351005

Призначення платежу: благодійне пожертвування на проект стоп гепатит

Реквізити на валюту

 

Із вдячністю та повагою, помічник президента БФ “Педіатри проти раку” – Кукса Юлія

Телефон для довідок: +380 73 175 38 39

Телефон для довідок: +380 63 64 12345  

Посилання на новини про проект

Будьте з нами в мережі Facebook

18.03.2019