Черненко Маргарита Chernenko Marharyta 2
Дата народження: 24.04.1999
Діагноз: поборола остеогенну саркому 4 стадії


Маргариті нестерпно боліло. Сидіти, лежати, стояти – було і є нестерпно боляче. Тому що її ендопротез вивихнувся. І щоб врятувати її та кінцівку – терміново потрібний новий ендопротез.

Маргарита надзвичайно сильна дівчина. 7 років назад вона поборола остеогенну саркому 4 стадії. Щоб врятувати її ногу – було встановлено ендопротез. За ці 7 років у дівчинки було багато операцій по подовженню ендопротезу та лікування через його інфікування. Але вона щоразу мужньо трималась і не скаржилась. Вивчилась і працює, рятує котиків з вулиці. Вдома на неї завжди чекає кіт Том, якого вона вже не може вигулювати на повідку, через біль. Вона живе у Дніпрі, на 8 поверсі, де не працює ліфт. Навіть в укриття – вона не може піти під час тривоги… Вона не може спати… Так сильно болить. Дівчина взяла в мене всі знеболювальні, які були. Тепер хвилюється, що їх не вистачить.

Chernenko Marharyta rah

На щастя, Маргариті можна допомогти. Їй терміново потрібно видалити старий ендопротез і встановити новий, вже з новою конструкцією. Український виробник пообіцяв зробити це за 2 тижні, а можливо і швидше. Я дуже просила, адже дівчині так болить… Але не все залежить від виробника… Вартість ендопротеза – 125 190 грн… Я попросила, щоб виробник все ж зробив якнайшвидше ендопротез, а потім ми оплатимо, але і при цьому в нас є тижні 3 На збір коштів…

Маргарита була зі сльозами на очах і через це… Через вартість ендопротеза. Їй немає де взяти такі кошти та ще й за такий короткий проміжок часу… Я пообіцяла, що ми допоможемо їй. І попросила про фото з нею і дівчина запитала чи є в неї час трішки нафарбуватись.  Попри біль – вона хвилювалась, що надто змучена і Вам буде важко дивитись. Хоча вона красуня і без косметики. Але очі, звісно видавали увесь той біль…

Будь ласка, підтримайте Маргариту. Допоможіть врятувати її ногу.

Chernenko Marharyta 

Нагадуємо, що ми як Благодійний фонд несемо відповідальність за перевірку документів тих, хто звертається до нас за допомогою та безпосередньо спілкуємось з лікарями онкохворих дітей. Ми зберігаємо заяви та копії документів кожного підопічного. І якщо Вам потрібні довідки – ми з радістю надамо Вам копії виписок з лікарні, де підтверджується діагноз дитини (батьки дали згоду на це).

 

Реквізити для перерахування коштів:

 Рахунок в АТ «Приватбанк»

р/р UA213052990000026002000115673

код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ «Педіатри проти раку»
Банк отримувача:  АТ КБ «Приватбанк»

Призначення платежу: благодійне пожертвування на ендопротез для Черненко Маргарити

Увага! Для перерахунку коштів через термінали Приватбанку і систему Приват24 використовуйте номер картки – 5169 3305 2066 9893 (на ендопротез для Черненко Маргарити)

 Рахунок в АТ «Укрсиббанк»:

р/р UA603510050000026008284600700
код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ “Педіатри проти раку”
Банк отримувача: ПАТ УкрСиббанк м.Київ
МФО 351005

Призначення платежу: благодійне пожертвування на ендопротез для Черненко Маргарити

Реквізити на валюту

Із вдячністю та повагою, помічник президента БФ “Педіатри проти раку” – Кукса Юлія

Телефон для довідок: +380 73 175 38 39

(За цим номером – Ви можете дізнатись відповіді на всі питання, що у Вас виникли, а також отримати всі необхідні документи та довідки щодо фонду чи певної дитини. Завжди раді Вас чути!) 

Будьте з нами в мережі Facebook

05.10.2023