Сьогодні до нас в гості завітали діти і вчителі  ТОВ «Британська міжнародна школа – Київ». Привезли теплі м΄які подаруночки (ковдри, подушечки) і матеріальну підтримку в розмірі 17 000 гривень  для лікування Волощук Іванки.

Зі школи приїхали Ярослава Юріївна Прилипко, людина, яка організувала цей візит, Тетяна Олександрівна Ахмедова  і два хлопчика, учні Британської міжнародної школи – Київ.  Ці хлопчики – неймовірні діти! В свій вік вони вже розуміють, що таке соціальна відповідальність, милосердя і прагнення допомогти. Неможливо передати словами, як світилися очі цих двох дітей, їм було приємно і цікаво, водночас. Дуже допитливі, співпереживаючі, чуйні. Сьогодні вони побачили  хворих дітей, їх батьків, медперсонал, умови, в яких працюють лікарі, команда БФ «Педіатри проти раку».  Вони з перших хвилин знайомства прониклись проблемами дитячої онкології, відгукнулися, тут же розповсюдили інформацію про наш Фонд в соціальній мережі серед своїх друзів. Дуже дякуємо їм!

Окрему подяку хочемо висловити батькам і вчителям, які виховують і вчать дітей людяності і співпереживанню іншим, хто потребує допомоги.

Бажаємо, щоб всі, хто сьогодні долучився до цієї благородної справи, відчули надзвичайну важливість і своєчасність допомоги, яку вони надали онкохворим дітям.

 

З вдячністю і надією, команда Благодійного фонду «Педіатри проти раку»